Barcenas explora
Willy Bárcenas explora los paisajes más imponentes en ‘Planeta Calleja’
24/05/2021
THE DANCER
Miguel Ángel Muñoz, Lola Indigo y Rafa Méndez bailan en ‘The Dancer’
24/05/2021
Mostrar todo

‘L’Alqueria Blanca’ s’acomiada fins la tardor

Alqueria Blanca

Diumenge a la nit acaba la nova temporada de la sèrie L’Alqueria Blanca que s’acomiada de la programació d’À Punt per a preparar nous capítols per a la tardor. Per a avançar algunes novetats i per a fer un repàs molt especial d’aquestos deu capítols que ens han acompanyat des del passat 21 de març, el programa Torna L’Alqueria es desplaça, després del capítol, dins la graella per a oferir un contingut especial. Màxim Huerta i Maria Fuster preparen un programa molt especial que inclourà els millors moments del que la sèrie més esperada de la televisió pública valenciana ens ha oferit durant la primavera.

Abans de l’últim capítol de L’Alqueria Blanca, els espectadors i espectadores d’À Punt podran gaudir d’un nou capítol de la sèrie Escola d’infermeria que continuarà acompanyant-los cada diumenge després de l’informatiu Notícies Nit.

Escola d’infermeria (The New Nurses) és una sèrie que parla de la fita d’un canvi en la professió d’auxiliar d’infermeria: la integració dels primers homes en una escola de Dinamarca, el 1952. No és una sèrie més de metges i infermeres, sinó un drama mèdic amb un rerefons històric. També és un merescut homenatge als professionals en el seu any mundial –l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va declarar 2020 com l’Any de la Infermeria–, que posa en valor el treball d’homes i dones amb una mirada històrica com a fil conductor.